Binance запустила власну гру — Moonbix

Moonbix — це криптовалютна гра з символікою Binance, яка доступна через міні-додаток у Telegram. Поки що точних даних про нагороди та токеноміку немає. Примітно, що інші криптовалютні біржі, такі як OKX та Kucoin, випустили подібні ігри раніше.

Механіка гри

Moonbix нагадує класичну гру Gold Miner, яка була популярна у 90-х роках. Гравець має 6 спроб, кожна з яких триває 45 секунд, щоб зібрати золоті самородки. За великий самородок нараховується 50 балів, за сюрпризну коробку — 30 (хоча це не точно), за середній — 25, а за маленький — 10 балів. Однак слід бути обережним із чорними метеоритами: маленький метеорит штрафує на -10 балів, а великий — на -20.

Гра проста: треба вчасно торкатися екрану, щоб керувати гачком, який постійно розгойдується. Ваше завдання — влучно підчепити найбільші самородки та уникнути чорних метеоритів.

Соціальні завдання та запрошення друзів дають додаткові бонуси. У Moonbix також необхідно створити та підключити акаунт на Binance.

Правила та умови гри

  • Участь можуть брати лише користувачі з визначених регіонів, які прив’язали свій акаунт Binance у міні-додатку Moonbix в Telegram і пройшли перевірку KYC.
  • Привітальні бонуси доступні тільки новим користувачам, що відповідають вимогам, зазначеним у зоні для новачків. Правила можуть бути змінені в будь-який момент.
  • Ця подія не пов’язана з Telegram або будь-якою іншою соціальною платформою.
  • Всі токени, що згадуються в рамках заходу, є спонсорованими для певних ігор. Binance залишається нейтральною стосовно всіх токенів і завжди радить користувачам проводити власне дослідження (DYOR) перед покупкою будь-яких токенів або взаємодією з проєктами.
  • Ігрові монети не пов’язані з фіатною (традиційною) або віртуальною валютою та використовуються виключно у межах гри.
  • Binance залишає за собою право дискваліфікувати користувачів, якщо їх акаунти будуть залучені до шахрайських дій.
  • Binance може змінювати умови заходу на власний розсуд у будь-який момент, включаючи скасування, продовження, припинення або призупинення заходу. Усі користувачі повинні дотримуватись цих змін.