Вибори в США ніяк не впливають на крипту – стверджує топ-менеджер Binance

Новопризначений керівник Binance по регіональним ринкам Вішал Сачіндран (Vishal Sacheendran) зробив гучну заяву про те, що вибори в США нібито не вплинуть на глобальне регулювання криптовалют. І дійсно, хіба можуть Сполучені Штати змагатися з Таїландом, де запроваджені спеціальні візи для цифрових кочівників?

Сачіндран, як досвідчений ілюзіоніст, згадує то Сінгапур, то Індонезію, а іноді навіть Індію з її півтора мільярдним населенням. Звучить переконливо, але проблема в тому, що жодна з цих країн поки що не прагне стати криптовалютною Меккою.

«Якщо інші країни не стежитимуть за розвитком, вони втратять найталановитіших фахівців», — заявляє Сачіндран. Що ж, ця «густина талантів» звучить майже як щось із підручника з ядерної фізики, чи не так?

Але що з регуляторними ініціативами в Індонезії чи податковими пільгами в Таїланді? Невже ці заходи дійсно перетворять Південно-Східну Азію на центр криптовалютного світу?

Сачіндран вважає, що модель регулювання, яку застосовують в Abu Dhabi Global Markets, стане золотим стандартом для всього світу. Ну що ж, подивимось, наскільки ця «стабільна модель» витримає на тлі глобальних економічних викликів.

І нарешті — головна новина! Binance все ще шукає місце для своєї глобальної штаб-квартири. Так, та сама Binance, яка обслуговує, за її словами, 225 мільйонів користувачів. Мабуть, вибір між офісом у хмарочосі чи пальмовою хатинкою на березі океану — завдання не з простих.

Тож поки Америка готується до виборів, а Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) продовжує свою «полювання на відьом», криптовалютний світ, якщо вірити Сачіндрану, рухається у світле майбутнє під проводом… Таїланду та Індонезії? В цьому хаотичному світі навіть найнесподіваніші сценарії можуть стати реальністю. Поки Binance продовжує свої геополітичні маневри в пошуках ідеального місця для штаб-квартири, залишається тільки здогадуватися: це нова стратегія чи просто циркова вистава?