Skate розподілить 5 млн Ollies на платформі Mantle Rewards Station

З 20 по 29 вересня 2024 року проект Skate планує розподілити 5 мільйонів Ollies серед користувачів платформи Mantle Rewards Station у форматі лотереї. Ця інформація з’явилася у блозі Mantle.

Skate розробляє інфраструктуру для Stateless Apps — додатків, які функціонують у різних мережах в єдиному стані. Оллі (Ollies) — це спеціальні бали, створені для винагородження ранніх учасників екосистеми Skate, які згодом будуть конвертовані у токени. Для спільноти зарезервовано 8% від загальної емісії токенів.

Для отримання Ollies користувачам потрібно заблокувати токени Mantle (MNT) на платформі Mantle Rewards Station. Щоденно платформа нараховуватиме MNT Power: чим вище цей показник, тим більше лотерейних квитків отримає учасник.

Деталі: Mantle
Всього Mantle Rewards Station розіграє 500 квитків, кожен з яких можна обміняти на 10 000 Ollies.

«В якості бонусу власники NFT Citizens of Mantle (CoM) отримають додатковий квиток. Снапшот буде зроблено 29 вересня 2024 року. Для отримання свого NFT CoM відвідайте платформи Mintle або NFT-маркетплейс Bybit», — зазначено в блозі Mantle.

Обмін квитків на Ollies відбудеться з 3 жовтня по 3 листопада 2024 року. Баланси Ollies будуть доступні на вебсайті Skate, а MNT Power — на сторінці активності.

Крім того, з 20 вересня по 18 жовтня Skate планує розподілити 2 мільйони Ollies та 50 000 MNT серед користувачів, які зроблять депозити на платформі Vertex Liquidity Vault.

Раніше ForkLog опублікував інтерв’ю з керівником ігрового напряму в Mantle під псевдонімом Geezee.