Lamborghini створить цифрові версії автомобілів для ігор

Відомий виробник люксових автомобілів Lamborghini анонсував нову Web3-платформу Fast ForWorld, яка дозволить використовувати автомобілі компанії в блокчейн-іграх, таких як REVV Racing та Torque Drift 2.

Для реалізації цього проєкту Lamborghini уклала партнерство з відомою ігровою компанією Animoca Brands. Вони спільно працюватимуть над створенням цифрової платформи для колекціонування автомобілів під назвою Fast ForWorld. Основним технічним партнером проєкту стане дочірня компанія Animoca BrandsMotorverse, яка керує екосистемою цифрових автомобілів.

Завдяки цьому рішенню геймери зможуть купувати, продавати та керувати автомобілями Lamborghini у віртуальних світах різних ігор.

Офіційний запуск першої версії платформи запланований на 7 листопада 2024 року. Однією з ключових функцій стане інтегрований 3D-гаманець, який дозволить зберігати цифрові предмети, взаємодіяти з ними та використовувати автомобілі у віртуальних середовищах.

Партнерство з Animoca Brands було анонсоване ще 8 серпня, коли компанія Lamborghini розкрила свої плани надати своїм клієнтам і шанувальникам новий унікальний досвід у Web3. А також співзасновник і виконавчий голова Animoca Brands Ят Сіу зазначив:

«Це партнерство дозволяє створити справжній інтегрований ігровий досвід у світі Web3 для шанувальників автоспорту та геймерів. Колекційні автомобілі Lamborghini будуть доступні для гри у віртуальному середовищі, включно з двома нашими автоспортивними проєктами».

Нагадаємо що раніше компанія Animoca Brands стала найбільшим валідатором у мережі TON.