TON запускає проєкт Memelandia

Команда The Open Network (TON) оголосила про запуск Memelandia — децентралізованого хабу, спрямованого на розвиток екосистеми мемкоїнів на блокчейні TON.

Популярність мемних монет не спадає з кінця 2023 року, і на фоні постійного інтересу TON запускає Memelandia, щоб посилити активність у сфері мемкоїнів.

Як Memelandia розвиватиме екосистему мемкоїнів на TON?

Згідно з розробниками, Memelandia є децентралізованою платформою, створеною для підтримки спільнот, пов’язаних із різними мемкоїн-проєктами. Ця платформа надає простір для розвитку і обміну інноваціями між спільнотами.

Memelandia складається з кількох складових, що сприяють взаємодії між фанатами мемкоїнів. Наприклад, Launchpad Lair забезпечує запуск нових мемноїн-валют, а Meme Mountain та Cabal Arena пропонують змагання між спільнотами, творцями токенів та трейдерами. До ініціативи також входять Community Forest, Memecoin Armory та Lagoon of Digital Resistance.

Проєкти, що долучаються до Memelandia, збільшують обсяг торгівлі своїми токенами, покращують капіталізацію та залученість спільнот. Також вони намагаються отримати лістинг на децентралізованих біржах (DEX). Спільноти з найкращими показниками отримують нагороди у вигляді аірдропів та інших бонусів.

Інструменти для трейдерів та авторів мемкоїнів

Memelandia також запропонує різноманітні інструменти для трейдерів та авторів мемкоїнів, такі як торгові боти та лаунчпади. Крім того, платформа надаватиме маркетингову підтримку та залучатиме спільноти для просування мемкоїнів за межами екосистеми TON.

«TON, маючи стратегічну позицію, приваблює величезну аудиторію користувачів Telegram до світу криптовалют, особливо до мемкоїнів. Memelandia відкриває унікальні можливості для зростання мемних монет, натхненних творчою енергією ентузіастів», — зазначили в команді The Open Network.

Мемкоїни на блокчейні TON: історія успіху

Рішення запустити Memelandia пояснюється зростанням популярності мемкоїнів на платформі TON. У серпні 2023 року популярний Telegram-проєкт DOGS випустив власну мемну монету, яку в перший же день заклеймило понад 17 мільйонів користувачів. Це призвело до рекорду за кількістю транзакцій на платформі — 14,4 мільйона за добу, що спричинило тимчасові збої в роботі мережі.

Активність, пов’язана з мемкоїнами, а також інтеграція з Telegram значно підвищили популярність TON. Станом на сьогодні мережа налічує понад 11,8 мільйонів активних гаманців щомісяця.

Зростання інтересу до мемкоїнів спостерігається не лише на TON, а й на інших блокчейн-платформах, таких як Tron та Solana. На тлі цього навіть деякі інституційні інвестори висловлюють бажання вийти на ринок мемних монет.

За словами засновника колишнього хедж-фонду Three Arrows Capital, Су Чжу, інституційні інвестиції в мемноїн-валюти можуть стати однією з головних тем четвертого кварталу 2024 року.

Підсумки

Запуск Memelandia є важливим кроком для розвитку мемкоїнів у екосистемі TON. Цей проєкт не тільки збільшує активність у криптосфері, а й надає нові можливості для спільнот і трейдерів. Завдяки інтеграції з Telegram, TON має потужний потенціал для подальшого зростання і привернення уваги інвесторів з усього світу.