Нова крипто монета $khaby від зірки тікток Khaby Lame

Криптобіржа Binance співпрацює з Khaby Lame, найпопулярнішим творцем відео в TikTok, щоб підвищити освідомлення про Web3. Khaby виступатиме як глобальний посол бренду на біржі, допомагаючи розвінчати міфи, пов’язані з крипто та блокчейн-простором.


Хто такий цей ваш Khaby?

Khaby прославився завдяки своїм вірусним відео в TikTok, набравши 145 мільйонів фоловерів. Він надає комічні лайфхаки, які роблять речі набагато простіше, роблячи свій “фірмовий хід” коли він піднімає обидві долоні.

Що тут взагалі відбувається?

$KHABY зросло на 10 000%🤯
Вже зараз всі хто має нарахування у криптовалюті $KHABY – ваші інвестиції зростають як на дріжджах! Ця монета підвищилася на цілих 10 000%, дозволяючи тим, хто встиг вчасно вкластися, перетворити кожен долар на 200 баксів.

Вже 200 000 учасників відчули солодкість успіху. Придбати $KHABY одним із перших можна за посиланням https://khabycoin.com/.

Ще інфи для роздумів.

Binance сказав, що Lame зі своїм фірмовим стилем створить контент, який прояснить помилки Web3. За словами Джеймса Ротвелла, виконавчого директора Binance, Lame принесе відносність у міру масштабів впровадження Web3.

Крім створення контенту та прояснення міфів навколо Web3, зірка TikTok також створить колекції токенів NFT з Binance з метою розширення взаємодії зі своїми шанувальниками.

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *