Список перспективних крипто валютних аірдропів на 2024 рік


Вітаємо на нашій сторінці з актуальними криптовалютними аірдропами! Тут ви знайдете найкращі можливості для отримання безкоштовних токенів від нових і перспективних криптопроєктів. Аірдропи – це чудовий спосіб збільшити свій криптовалютний портфель без жодних вкладень. Ми регулярно оновлюємо наш список, щоб ви могли першими дізнаватися про найвигідніші пропозиції.

Заробляйте криптовалюти безкоштовно у 2024 році!

На нашому сайті зібрані найсвіжіші аірдропи, доступні сьогодні.

HOT Near Wallet
Near Wallet – це криптовалютний гаманець, інтегрований у Telegram. На даний момент токен не представлений на біржах, тому його можна здобувати абсолютно безкоштовно.

Перейти в бот

Blum io
BLUM – біржа в Telegram, створена екс-топ-менеджерами Binance. Наразі сама біржа ще не запущена, але доступний процес видобутку токенів, які можна отримувати кожні 8 годин!

Перейти в бот

Major від Telegram
Major – це додаток з рейтингом користувачів телеграм, з можливістю заробити нову валюту Telegram Stars 🌟 і монети TON

Перейти в бот

Binance Moonbix
Компанія Binance, провідна світова криптовалютна біржа, презентувала новий проєкт під назвою MOON BIX – просту і захопливу мобільну гру в жанрі «тапалка».

Перейти в бот

OKX Racer
OKX Racer – це міні-додаток у Telegram, який дає змогу робити прогнози про рух ціни Bitcoin, натискаючи на кнопки Moon (зростання) або Doom (зниження). За правильний прогноз користувач отримує очки, а за кілька перемог поспіль очки множаться.

Перейти в бот