Останній день майнінгу Dogs. Де буде лістинг токену?

Сьогодні – останній день, коли можна майнити токени DOGS, про що офіційно повідомила команда проекту. Після завершення майнінгу нові токени вже не будуть доступні для заробітку.

“Останній день, щоб отримати безкоштовні DOGS!

Ще 25 липня команда натякала на важливу дату 14 серпня, яка співпадає з днем народження Telegram. Чи буде ця дата значущою для проекту? Залишається в таємниці.

Прогнозується, що DOGS може привернути велику увагу інвесторів, адже його токеноміка є досить перспективною.

Основні тези токеноміки DOGS:

  • Обмежена кількість токенів, які більше не можна буде створити після завершення майнінгу.
  • Відсутність механізмів блокування або вестингу, що гарантує вільну торгівлю.
  • Відсутність ранніх інвесторів, що знижує ризики маніпуляцій.
  • Більшість токенів уже розподілено серед учасників, що забезпечує стабільність проекту.

Таким чином, DOGS має всі шанси стати значущим гравцем на крипторинку TON, залучаючи дедалі більше уваги.уваги.

Де та коли лістинг токену DOGS?

Чи означає це, що в найближчі дні буде роздача та лістинг токенів? Можливо, але наразі є лише натяки. Наприклад, сьогоднішній пост однієї з бірж із коротким коментарем “woof”. Точно таке ж “woof” зараз з’являється при вході в додаток проекту.

Багато хто вірить що саме цей проект має потенціал досягти мільярдної капіталізації. І можливо DOGS стане головним мем-токеном на TON. Але звісно, це просто думка.

OKX анонсував лістинг токена DOGS

Торговий майданчик OKX оголосив про запланований лістинг токена DOGS на своєму спотовому ринку. Вже 20 серпня DOGS стане доступним для торгівлі на цій популярній платформі.

Згідно з офіційним повідомленням, депозити DOGS на OKX вже відкриті для користувачів. Торговий колл-аукціон пройде 20 серпня з 11:00 до 12:00 за UTC (з 14:00 до 15:00 за київським часом), а спотова торгівля в парі DOGS/USDT розпочнеться одразу після завершення аукціону.

Цікаво, що DOGS вже доступний на премаркеті ф’ючерсів із маржею в USDT, який був відкритий 5 серпня. Це дозволяє трейдерам OKX інвестувати в нові перспективні криптопроекти ще до їх офіційного лістинга. Поточна ціна DOGS на премаркеті складає $0,009799.

Окрім OKX, премаркет DOGS також представлений на таких платформах, як BingX, KuCoin і Gate.io.