Як знайти перспективні монети за допомогою снайпер-бота і ChatGPT

Однією з ключових умов для отримання високого прибутку від інвестицій у мемкоїни є вміння вчасно знаходити перспективні криптовалюти. Представник криптоспільноти під ніком Rekt Fencer, на якого підписано понад 260 тисяч людей, стверджує, що навчився знаходити монети з високим потенціалом зростання за допомогою чат-бота ChatGPT.

Блогер поділився своїм «рецептом» із підписниками. Суть полягає у створенні «снайпер-бота». За словами Rekt Fencer, ця методика принесла йому $250 000 за один місяць.

1. Створення бота через ChatGPT

Для реалізації цього проєкту знадобиться чат-бот ChatGPT. Нагадаємо, що у травні 2024 року розробники представили покращену версію цієї програми.

Згідно зі словами Rekt Fencer, за допомогою ChatGPT можна створити код для бота на мові Python, який зможе відстежувати найбільш перспективні мемкоїни. Блогер навіть записав відео з промптом, який використав для постановки завдання боту.

Наступним етапом є створення скрипта для аналізу потенціалу монет. Відео з процесом написання скрипта також опубліковано в його блозі.

Скрипт, створений за допомогою ChatGPT, дозволяє аналізувати мемкоїни на наявність шахрайства. Наприклад, бот може виявляти рагпули.

Відео створення скрипта опублікуємо в телеграмі.

2. Налаштування бота

Відео налаштування бота опублікуємо в телеграмі.

Бота можна налаштувати для аналізу додаткових критеріїв. Наприклад, варто звертати увагу на торговий обсяг монети та рівень ліквідності проєкту. Rekt Fencer також рекомендує враховувати соціальні метрики, кількість власників токена та частку монет, пов’язану з розробниками. Ще одна порада від блогера — встановити максимальне проскальзування в межах 5-10% і максимальний вплив на ціну до 5%.

Rekt Fencer попереджає, що процес налаштування бота може зайняти деякий час. Кожну програму слід адаптувати під індивідуальні потреби трейдера.

Після завершення всіх етапів варто попросити ChatGPT об’єднати всі компоненти в єдину програму. Якщо буде необхідно, за словами автора, можна також звернутися до чат-бота для пропозицій щодо покращення коду або виправлення помилок.

За словами Rekt Fencer, з правильно налаштованим ботом можна очікувати, що кожна десята угода принесе прибуток у 50-100 разів більше початкової ставки.