PayPal та Venmo інтегрували Ethereum Name Service для криптоплатежів

Платіжні платформи PayPal і Venmo оголосили про інтеграцію сервісу Ethereum Name Service (ENS). Тепер користувачі цих додатків можуть легко відправляти цифрові активи, вводячи ENS-домен отримувача у пошуковому полі. Це дозволяє автоматично ідентифікувати прив’язані до ENS криптогаманці, що спрощує процес транзакцій.

Основні переваги інтеграції

Ця нова функція значно знижує ризики помилок при введенні адрес криптогаманців та спрощує управління ними. Спочатку сервіс буде доступний лише користувачам у США, але згодом можливе розширення на інші країни.

До цієї інтеграції користувачі PayPal та Venmo мали вручну вводити або вставляти довгі криптоадреси чи сканувати QR-коди для проведення транзакцій. Завдяки ENS цей процес стає набагато зручнішим і безпечнішим.

Переваги для новачків і досвідчених користувачів

Директор з розвитку бізнесу ENS Labs Марта Кура зазначила, що інтеграція спрямована на спрощення доступу до децентралізованих фінансів для широкого кола користувачів. “Співпраця з PayPal і Venmo дозволяє охопити як новачків, так і тих, хто звик користуватися традиційними платіжними платформами Web2. Це полегшить їм взаємодію з децентралізованими фінансами”, — пояснила вона.

Розширення функціональності ENS

Нагадаємо, що в травні ENS Labs заявили про розширення підтримки сервісу на протоколи другого рівня. Крім того, в серпні команда Base запустила систему доменних імен Basenames на основі ENS. Також найбільша децентралізована біржа Uniswap нещодавно представила субдомени формату uni.eth, що базуються на ENS.