OKX оголосила про роздачу 80 млн токенів Hamster Kombat (HMSTR)

Криптовалютна біржа OKX розпочала нову кампанію, приурочену до довгоочікуваного лістингу токена Hamster Kombat (HMSTR). В рамках цієї акції біржа розподілить 80 мільйонів HMSTR серед нових користувачів і досвідчених трейдерів.

Кампанія OKX для просування HMSTR

OKX стане однією з перших бірж, де можна буде купувати та продавати токен Hamster Kombat. Запуск спотової торгівлі HMSTR запланований на 26 вересня.

Hamster Kombat — це популярна гра-клікер у Telegram, і цей токен також буде лістингуватися на біржах Bybit, Gate.io та KuCoin.

Для тих, хто стежить за розвитком Hamster Kombat та бажає отримати свою частку токенів, OKX запустила спеціальну акцію. У ній можуть брати участь як новачки, так і вже зареєстровані користувачі.

Як взяти участь у роздачі новим користувачам:

  1. Зареєструватися на біржі OKX і натиснути “Приєднатися” на сторінці кампанії.
  2. Поповнити рахунок на суму не менше 100 USDT.
  3. Починаючи з 26 вересня, торгувати парами з HMSTR на суму від 100 USDT.

Умови для вже зареєстрованих користувачів:

  1. Натиснути “Приєднатися” на сторінці акції.
  2. Починаючи з 26 вересня, здійснювати торгівлю парами з HMSTR на суму від 300 USDT.

Основна мета цієї промоакції від OKX — залучити інтерес до токена Hamster Kombat і сприяти його активному використанню на ринку.

Команда проєкту вже оголосила дату лістингу та аірдропу HMSTR у серпні. Відповідно до токеноміки, 60% від загального обсягу токенів буде призначено для спільноти.

На обсяг отриманих токенів впливатиме не лише пасивний дохід, а й інші дії, такі як ключі та досягнення.

На сьогодні кількість щомісячних активних гравців Hamster Kombat перевищує 80 мільйонів осіб, а Telegram-канал проєкту має понад 55 мільйонів підписників, що робить його одним із найбільших у месенджері.

Для більш детальної інформації та участі в акції, відвідайте ваш особистий акаунт на OKX або ознайомтесь із деталями на офіційному сайті.